9 ok, amiért minden nap zellerszárat kell enned. Nem fogod megbánni!

2015 március 24. | Szerző:

A sokak által ismert zeller levele és szára nagyon értékes tápanyagokat tartalmaz. Egy percig se jusson eszünkbe eldobni, fogyasszuk korlátlan mennyiségben.

Többek közt ismert rákmegelőző hatása, rengeteg vizet és rostot tartalmaz, csökkenti a vérnyomást, és természetes fogkefeként is emlegetik. Nagyon sok benne a K-, C-, A- és B-vitamin, a folsav, kalcium, mangán, réz, foszfor is.

Az alábbiakban megismerkedhetünk számos jótékony tulajdonságával.

Tovább olvasom >>>

Gyógynövényekkel a -Tavaszi fáradtság- ellen

2015 március 23. | Szerző:

 

A tavaszi fáradtság szervezetünkben zajló bonyolult folyamatok együttes tünete. Tavasszal az emberi szervezet aktívan reagál, beindul az úgynevezett öntisztító mechanizmusa. Az immunrendszer egyensúlya ilyenkor kicsit megbomlik és az alacsony ellenállóképesség jelentősen megnöveli a szervezet vitamin, mikroelem, ásványi anyag és antioxidánsiránti igényét. Szervezetünk helyreállítására semmi sem jöhetne jobban annyira jókor, mint a tavaszi gyógynövények.

Tovább olvasom >>>

4 jel az arcodról, ami azt mutatja, hogy valamilyen betegségben szenvedsz!

2015 február 19. | Szerző:

Ha az arcunkra nézünk, és közelebbről megvizsgáljuk, különböző betegségekre utaló jeleket olvashatunk le róla. A problémák a bőrünkön tükröződnek, ne hagyjuk őket figyelmen kívül. A kínaiak szerint az arcelváltozásokból nagyon könnyen lehet szinte hajszálpontos diagnózist felállítani.

Tovább olvasom >>>

Bőrbetegségek

2015 február 16. | Szerző:

A bőrbetegségeknek csak kisebb része fertőző szemben azzal az elterjedt hiedelemmel, miszerint legtöbb bőrbetegség ragályos és a legkisebb érintkezésre is átterjedhet más személyre a betegség. Sőt, a fertőző bőrbetegségek sem mind ragályosak. Vannak olyan bőrbetegségek, amelyek csak bizonyos életkor felett támadják meg a bőrt, vannak olyanok, amely kórokozói a bőr egyéni hajlama alapján telepednek meg a bőrön, illetve van olyan, amelyet mikroszkopikus élőlények okoznak, mégsem terjed át közvetlenül egyik emberről a másikra. Ilyen pl. az örvsömör. Tovább olvasom >>>

A ricinusolaj áldásos hatásai

2015 február 4. | Szerző:

A Ricinus olaj hatását tekintve önmagában is a legegyszerűbb népgyógyászati szer, baktériumellenes hatása szinte egyedülálló, elsősorban magjának hashajtó olajáért termesztik.

A Ricinus olaj hatását tekintve önmagában is a legegyszerűbb népgyógyászati szer, baktériumellenes hatása szinte egyedülálló, elsősorban magjának hashajtó olajáért termesztik.

Mi mindenre használhatjuk? Tovább olvasom 

 

#ricinusolaj #népgyógyászati_szer #baktériumellenes

Szexbe fojtott veszekedés – Mit mond erről a szakember?

2015 február 4. | Szerző:

Ön képes arra, hogy órákig duzzogjon és ne engedje partnerét közeledni? Nem kevesen vannak, akik szerint az ágy kiváló hely arra, hogy félretegyék, sőt megoldják problémáikat. De lehet, hogy ezzel csak szőnyeg alá söprik a gondokat?

A kérdés eldöntése nehéz. Egy biztos: az intim együttlét során történő kibékülés lehetősége egyáltalán nem közömbös kérdés, bár a nézetek meglehetősen eltérnek a hogyanokról.

Teréz, 44 éves: 

“Igen, mert ilyenkor újból egymásra találunk”

A levél további tartalma itt olvasható >>>

Pocakosan mire figyeljünk az étkezésben?

2013 május 7. | Szerző:

A várandósság alatt nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk.

A várandósság alatt nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk.

Várandósan mindenképp szükségünk van folsavra. A folsav egy vitamin, amely segít a magzat idegrendszerének felépítésében, ezáltal főleg az úgynevezett velőcsőzáródási rendellenességeket előzi meg: a nyitott gerincet (spina bifida), illetve az ajak- és szájpadhasadékot. A folsav akkor hat legjobban, haC- és B12-vitaminnal együtt vesszük magunkhoz. A táplálékok közül az árpa, a búzacsíra, a szója, a bab, a borjúmáj, a narancslé, a lencse, a borsó és a rizs tartalmaz folsavat.

Mit tehetünk még régi súlyunk eléréséhez itt megtudhatod

Rostos élelmiszerekkel tovább élhetünk

2013 április 16. | Szerző:

Rosztos élelmiszerek hatásai

A rostanyagok elmaradhatatlan részei az egészséges táplálkozásnak. Nem csak az egészséget támogatják, de a rostban gazdag táplálkozás az életet is meghosszabbítja. Egy felnőttnek napi 30 gramm rostot kell magához vennie, hogy annak egészségmegőrző hatásaiból profitáljon.

De mik is tartalmaznak kellő mennyiségű rostanyagot itt megtudhatod! 



Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!