Pocakosan mire figyeljünk az étkezésben?

2013 május 7. | Szerző: |

A várandósság alatt nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk.

A várandósság alatt nem mindegy, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk.

Várandósan mindenképp szükségünk van folsavra. A folsav egy vitamin, amely segít a magzat idegrendszerének felépítésében, ezáltal főleg az úgynevezett velőcsőzáródási rendellenességeket előzi meg: a nyitott gerincet (spina bifida), illetve az ajak- és szájpadhasadékot. A folsav akkor hat legjobban, haC- és B12-vitaminnal együtt vesszük magunkhoz. A táplálékok közül az árpa, a búzacsíra, a szója, a bab, a borjúmáj, a narancslé, a lencse, a borsó és a rizs tartalmaz folsavat.

Mit tehetünk még régi súlyunk eléréséhez itt megtudhatod

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció




Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!